musiikkileikkikoulu

  

Muskariin voi ilmoittautua myös kesken lukuvuoden vapaina oleville paikoille 28.2.2018 saakka. Sen jälkeen kysy info@epmo.fi

Katso päivän tilanne sekä ohjeet täältä ja ilmoittaudu.

 

 

R Y H M Ä T:

Tunnilla käydään kerran viikossa 30 - 60 min. kerrallaan ryhmästä riippuen.

 - Vauva- ja perheryhmät: 6kk- 2v lapset. Aikuinen on lapsen mukana tunnilla.

 

- Leikkiryhmät: 3 - 5v lapset ovat ryhmissä ikävuosittain ilman vanhempia.

 

- Soittomuskarit: Esikouluikäiset tutustuvat kanteleen (5-kielinen), nokkahuilun,  tai viulunsoiton alkeisiin. Soitinvaihtoehdot vaihtelevat opetuspisteittäin. Valittavana on myös MusaKäsi. Katso tiedotteemme eskarilaisten kursseista:

  Eskarilaisten huoltajille (vuonna 2011 syntyneet lapset), kevät 2017 

 

- Soitinvalmennus: Valmennukseen tullaan peruskoulun ensimmäisellä luokalla ja siinä voi jatkaa kolmannen luokan loppuun. Ryhmät koostuvat pääosin soittomuskarin käyneistä lapsista. Soitinvalmennus on 4-6 oppilaan ryhmissä tapahtuvaa opiskelua soittimena joko nokkahuilu, 5-kielinen kantele tai viulu.  Nurmon toimipisteessä voi soittimeksi valita myös huilun tai pianon.

 

- MusaKäsi on esikouluikäisille uudenlainen musiikkileikkikouluryhmä, jossa yhdistyvät musiikki ja käsityötaide. Ryhmä kokoontuu kerran viikossa Tanelinrannan opetuspisteessä. Ohjaajina toimivat musiikkipedagogi Annika Mäki-Ikola ja Näppi-käsityökoulun rehtori Anne Honkala. MusaKäsi toteutetaan E-P:n musiikkiopiston ja E-P:n Käsi- ja taideteollisuus ry:n yhteistyönä. Lukukausimaksu on 159€ (sis. materiaalimaksun).

 

Aiemmat tiedotteet:

Ilmoittautuminen on alkanut aiemmin oppilaina olleille 26.4. ja uusille 17.5. Ks. lisää "ilmoittautuminen".

9.1.2017

Kevätlukukaudelle voi ilmoittautua alle esikouluikäisten ryhmiin. Muutamissa ryhmissä on vapaita paikkoja.